Az ősz második CocoTia zenéje, a Pandora [klip]

Az élet, a sors és a görög mitológia találkozik CocoTia legújabb zenéjében

Szeptemberben rukkolt elő Rainbow számával, de máris itt van az ősz második CocoTia zenéje, a Pandora. A magyar nyelvű dal tökéletesen felmelegítheti lelkünket az őszi szélben, hiszen olyan szerzők működtek közre benne, mint Csicsák Norbert, Lombos Márton, vagy éppen Havas Lajos.

„Gyerekkoromban nagyon szerettem a görög mitológiát, éppen ezért Pandora mitológiája köré fontuk az engem gyakran foglalkoztató az élet és a sors gondolatát.” – kezdte a hamarosan első nagylemezével (Color) megjelenő CocoTia. „Ez a zene arról szól, hogy az élet nem könnyű, de bármilyen rossz dolog is történik velünk, soha nem szabad feladnunk a reményt. Ez az egyetlen dolog, ami Pandora szelencéjében is bennmaradt, így megmentette az emberiséget a reménytelenségtől és minden rossztól.” – tette hozzá a jövőre zenekaros turnéra induló előadó.

CocoTia már az év elején leforgatta a dal klipjét, ám a videó teljesen csak tavasszal készült el. A lány úgy gondolta, hogy ez a szám és klip jobban passzol az ősz hangulatához, így eltette egy fiókba pihenni, de most végre napvilágot látott az anyag.

 

CocoTia: Életében mindig is központi szerepet játszott a zene, a lendületes, élettel teli lány ugyanis gyerekkora óta zenél, különböző hangszereken tanult, kipróbálta az operaéneket is, egyetemi évei során pedig egy nemzetközi zenecsatornánál zenei szerkesztőként dolgozott. CocoTia fontosnak tartja, hogy több lábon álljon, éppen ezért van az, hogy angol és magyar nyelven is készít számokat. Mondhatni, hogy az elmúlt egy év során védjegyévé váltak a füstös, tüzes videójelenetek, mert ezt a látványos hatást az első klipje (Speed of Light) óta minden anyagában használja.

CocoTia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére