Az igazság ligája – előzetesek és érdekességek [VIDEÓK!]

Hamarosan a mozikban az újabb DC képregény film, itt és most a színészek is beszélnek karaktereikről. VIDEÓK!

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.

Justice League

Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.

És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

Az elmúlt évek legnagyobb sikereit a szuperhősökről szóló filmek hozták, és ez köztük is a legnagyobb – elképesztő gárda jött össze, és hihetetlen kép- és hang-, kaland- és trükkorgia fogja elkápráztatni nézőit.

 

 

 

 

 

Főszereplők: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Amy Adams, Henry Cavill, Amber Heard, Diane Lane, J.K. Simmons, Jeremy Irons.
Zene: Junke XL. Operatőr: Fabian Wagner. Látvány: Patrick Tatopoulos. Írta: Dean Bill Finger, Bob Kane, Joe Shuster, Jerry Siegel, Chris Terrio.
Rendezte: Zack Snyder

Kapcsolódó cikkek:
Pletykák az Igazság Ligája háza tájáról Ugyan még mindenki Bosszúállók lázban ég, de a Warner Bros. sem rest: gőzerőkkel készíti elő saját csapatfilmjét az előzményekkel egyetemben. Most az is napvilágot látott, milyen szerepet szánnak a kettesszámú „dream team” tagjainak – írja a SuperHeroHype.
Batman megalkotója, Bob Kane csillagot kapott Hollywoodban Csillagot kapott szerdán a hollywoodi Hírességek sétányán Bob Kane képregényszerző, Batman megteremtője...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére