Galaxis őrzői az első

A galaxis őrzői vol. 2. második hete verhetetlen az észak-amerikai mozik kasszasikerlistáján...

A galaxis őrzői vol. 2. második hete verhetetlen az észak-amerikai mozik kasszasikerlistáján, a héten debütáló két film, az Arthur király – A kard legendája című kosztümös kalandfilm és az Ó, anyám! című vígjáték a közelébe sem értek – írta iparági becslések alapján a The Hollywood Reporter.

Guy Ritchie Arthur királya 14,7 millió dolláros (7,2 milliárd forint) nyitó hétvégi árbevételével, mely a rangsor harmadik helyéhez volt elég, hatalmas bukásnak számít, hiszen készítése a becslések alapján 175 millió dollárjába került a Warner Bros.-nak, egyben a nagy költségvetésű filmek között az egyik legrosszabb nyitó eredmény. Akár százmilliós vagy annál is nagyobb veszteséget hozhat.
A történelmi kalandfilmet még az amerikai anyák napjára bemutatott Ó, anyám! akciókomédia is megelőzte 17,5 millió dolláros nyitó hétvégéjével, ráadásul sokkal kevesebb pénzből, 42 millióból készült. A Fox stúdió többet várt a filmtől, hiszen az egyik főszereplő, Amy Schumer népszerű tévés humorista első filmje, a Kész katasztrófa 2015 nyarán 30 millióval nyitott.

galaxis örzői
Jonathan Levine filmje egy anya-lánya páros útját követi, akiket ecuadori nyaralásukon elrabolnak és a dzsungelen keresztül kénytelenek elmenekülni. Az anyát játszó Goldie Hawn 15 év után először vállalt filmszerepet, Schumernek pedig ez a második mozija.
A galaxis őrzői szuperhősfilm folytatására a második hétvégéjén 63 millió dollár értékben váltottak jegyet, így Észak-Amerikában már 246,2 milliót, más országokban összesen 384,4 milliót hozott, ezzel teljes árbevétele 630,6 millióra rúg.
A negyedik helyre a Halálos iramban 8, az ötödikre a Bébi úr érkezett.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére