ApátiBence hip hop-ozni fog a 2. Ötkert Absolut Battle versenyen

Jún.10-én az ország legjobb freestyle táncosai az Ötkertben gyülekeznek, Ötkert Absolut Battle verseny. NYERJ PÁROS BELÉPŐT!

NYERJ PÁROS BELÉPŐT a Jún.10. 2. Ötkert Absolut Battle @ Ötkert DÖNTŐJÉRE! >

A zsűri elnöke a Németországból érkező Snu Dee lesz, Barta Viki és Kurucz Sanyi (Freelusion, Valami Amerika 3. koreográfus, X-factor) táncos-koreográfusok mellett.

Decibel mérő segítségével közönségdíjast is választanak, aki másod magával részt vehet a világ egyik leghíresebb táncversenyén, a Red Bull BC ONE döntőjén Amszterdamban.

Ötkert Break

Idénegy extra produkcióval is készülnek a szervezők, ami kifejezetten a június 10-i eseményre készül. APÁTI BENCE balettművész segítségével egymástól nagyon távoli táncstílusokat, a balettet és a hiphop táncot vegyítik egy izgalmas produkció keretében. A pár perces előadás alatt kiderül, hogy sikerül elsajátítani a balett alapokat egy vérbeli hiphop táncosnak, és hogy mit kezd a bőnadrággal és a laza mozdulatokkal az Operaház művésze.

A profi, táncos alapokkal bíró versenyzők mellett a kezdők is megmérethetik magukat: az insta battle elnevezésű versenyen a legötletesebb táncos videót készítője 50 000 Ft-tal lesz gazdagabb.

Az esemény jóval több, mint verseny. Az egyéni indulók ésaz extra produkció mellett fellépnek Magyarország legjobb tánccsapatai is, a világutazó RED ONE CREW, a csakcsajokból álló TIMELESS CREW, a többszörös díjnyertes ART KINGDOM DANCE COMMUNITY, a szegedi, de országoshírű XTREME és az akrobatikus elemeket előnyben részesítő New Dance World.

Az Ötkert Absolut Battle apropójaaz a törekvés, ami a belvárosi szórakozóhely hitvallásává vált. “Szeretnénk, ha a szórakozás szerves része maradna a tánc, mi ebben hiszünkés a Battle mellett egész évben ingyenes táncos eseményekkel várjuk a fiatalokat.” – mondta SticzayPéter, az ötkert egyik tulajdonsa.

2. Ötkert Absolut Battle

szombat, 10 június 2017 3:00 du.

@ Ötkert

Creator: Ötkert

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Spiritusz

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére