A nagy “kamugram” átverés [VIDEÓ!]

Egy ártalmatlannak induló kép nézegetés az Instán, és bumm, máris romokban hever a lelki világod... VIDEÓ!

Egy ártalmatlannak induló kép nézegetés az Instán, és bumm, máris romokban hever a lelki világod. Az életed látszólag talán nem olyan csodás és fényűző, mint azoké, akiket követsz, de mielőtt elmerülnél az önsajnálatban, nézd meg ezt a leleplező videót!

Instagram/Facebook

Nem ártana egy kis lelki fröccs a tökéletességre áhítozó lelkednek? Utazz velünk fényévnyi távolságra a valóságtól, és nézd meg jobban, mi az igazság a közösségi média egyik romboló szörnyetege mögött! (Ne feledd, ami igazán fontos, azt megélni kell, nem megosztani! ;) )

 

Kapcsolódó cikkek:
12 éves csoda Dj [VIDEÓ!] Federico Gardenghi neve lehet még ismeretlenül csengelég sokunknak, de néhány éven belül nem biztos, hogy ez lesz a helyzet. VIDEÓ!
101 ember, aki vagy a mélybe zuhan, vagy nem. [videó] Egy lelkes arc összevágott 101 olyan jelenetet különböző filmekből, amelyekben valaki lezuhan, vagy nem... VIDEÓ!
100 hely, ugyanaz a tánc [videó!] Új videó hódít a YouTube-on! Egy videó, melynek készítője ugyanazt a táncot járta el különböző helyeken. Láttad már? VIDEÓ!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Spiritusz

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások (16)

lap tetejére