Majmok bolygója nem lesz a Cinema Citykben

Caesar szomorú, mert nem mutatják be a Cinema Citykben A majmok bolygója - forradalmat...

A Cinema City mozihálózatot üzemeltető I.T. Magyar Cinema Kft. nem tűzi műsorára 2014. július 17-től A majmok bolygója – Forradalomcímű 3D-s sci-fi akciófilmet. A 2011-ben bemutatott A majmok bolygója – Lázadás címűsikerfilm folytatása a hétvégén került az amerikai mozikba és 33 százalékot javítva az első film eredményén, kimagaslóan magas, 73 millió dolláros nyitóhétvégét produkált. A folytatás magyarországi sikerében bízva a film hazai forgalmazója, az InterCom mindent megtett, hogy a film az amerikai bemutató után egy héttel Magyarországon is a legszélesebb közönség elé kerülhessen.

http://antropos.hu/data/8939/2.jpg

„Rettenetesen csalódottak vagyunk, és nagyon sajnáljuk azokat a magyar nézőket, akik a Cinema City hálózat valamelyik mozijában nézték volna meg A majmok bolygója – Forradalom című filmet. Az InterCom egy éve dolgozik azon, hogy a lehető legtöbb hazai mozirajongóhoz eljuthasson a nyár egyik legjobban várt alkotása.” – mondta Rajki Péter az InterCom marketing- és kommunikációs vezetője. „A mozikkal folytatott tárgyalásaink során semmivel sem szerettünk volna jobb vagy más feltételeket elérni, mint korábban bármilyen hasonló film esetén. Ennek ellenére a Cinema City mozihálózat úgy döntött, hogy a világon óriási sikerrel futó filmet nem tűzi műsorára július 17-től.”

A széleskörű, országos marketingkampány, a nemzetközi és magyarországi pozitív sajtóvisszhang, valamint a kimagasló amerikai és régiós nézettségi eredmények Magyarországon is hatalmas sikert ígérnek.

A film a Corvin moziban megnézhető és állítólag jó!

A cikk folytatása ITT!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére