2014. február 28.

Itt a város legjobb farsangi bulija!

Iskola (Budapest, VI., Hegedű u. 3.)
Részese akarsz lenni az év legjobb farsangi bulijának? Akkor ott a helyed az ISKOLÁBAN a FUNZINE egyedülálló farsangi buliján! Ünnepelj velünk 2014. február 28-án 21:00-tól. INGYENES!

Részese akarsz lenni az év legjobb farsangi bulijának? Akkor ott a helyed az ISKOLÁBAN a FUNZINE egyedülálló farsangi buliján! Ünnepelj velünk 2014. február 28-án 21:00-tól. Ezen az éjszakán a FUNZINE elhozza a misztikus Szuperhősök és Mesehősök világát.
Ekkor bártan maskarát lehet ölteni, megmutatni kiben mi és milyen hatalmas erő lakozik.
Mint szuperhősök, a jelmezverseny zsűrijeként az Intim Torna Illegál zenekar tagjai szállják meg a terepet, akik teljes testközelből láthatóak lesznek és ezenkívül fantasztikus ajándékokat adnak át a nyerteseknek!
Ha erre az estére a megfelelő öltözék hiánya áll fent, irány a Maszka kölcsönző, akik tökéletes külsőt varázsolnak pár óra erejéig!

http://antropos.hu/data/8436/2.jpg

Mi azokra is gondolunk, akinek nem jut elég idő a felkészülésre, így a helyszínen a Perényi Szalon fodrászai készítenek csodálatos hajakat, illetve a L’école sminkesei is a vendégek segítségére lesznek!
A rendezvény egész ideje alatt italakciók várják a vendégeket, ezen felül megkóstolható lesz Spiderman, Cinderella vagy akár Batman kedvenc itala is!
A talpalávalót Dj Endy, valamint Dj Metha szolgáltatja ezen a kiváló estén. A látványért pedig VJ PRaxinoscope (antropos.hu) lesz a felelős!
Belépés INGYENES!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére