Igor / Deadcode

Örülök hogy ha a produkcióm elnyeri a közönség tetszését, de be kell hogy valljam, nekem az a legfontosabb, hogy magamnak tetszen. Hiszen ha én maximálisan elégedett vagyok az száz százalék, hogy a jelenlévők sem fognak csalódni. Amúgy meg szeretem atvinni minden áron a saját koncepciómat, mind a műfajt, mind pedig az adott fellépést tekintve.

-Mikor és hogyan kerültél először kapcsolatba a zenével?
-Elsődlegesen 1989-ben, de akkor még a hangszeres zene vonzott és természetesen ez a szerelem még mind a mai napig él. Dobolni kezdtem és saját zenekart alapítottam, amellyel trash metál zenét játszottunk. Pár évre rá volt ezen karrierm csúcspontja, mikor is a Moby Dick-ben kisegítő zenészként jó pár koncert erelyéig beszáltam és püfföltem a bőröket. 1996-97 tájékán fordultam az elektronikus zene irányába és azóta is ezt a rögös útat járom.

-Milyen stílusú zenéket játszol?
-Pár éve még keményebb, hamisitatlan techno-t nyomtam, ma már nagyon letisztult a zenei izlésem és föleg a minimál, minimál-house és a tech-house között kalandozok.

-Otthon milyen zenét hallgatsz?
-Általában rock zenét és természetesen, mivel zenéket is készítek, nap mint nap találkozom az elektronikus műfajjal is.

-Melyik hanghordozót részesíted előnyben: bakelit, cd, mp3? Mi a véleményed a többiről?
-Abszolút bakelit fan vagyok, nem is értem azokat, akik cd-ről nyomják. Számomra a cd-ről való muzsikálás teljesen elképzelhetetlen, akkor inkább már a final scratch.

-Kedvenc dj-d? Kedvenc producered? Kedvenc számod? Kik motiválnak?
-Nincs kedvenc dj-m, se producerem, se kiadóm. MIndig az adott helyzet dönti el, hogy ki produkál egy jó szettett vagy egy jó zenét, abszolút nyitott vagyok.

-Mennyire érzed fontosnak a közönség visszjelzéseit? mennyire hagyod, hogy a közönség befolyásoljon és mennyire játszol saját koncepció alapján?
-Természetesen örülök hogy ha a produkcióm elnyeri a közönség tetszését, de be kell hogy valljam, nekem az a legfontosabb, hogy magamnak tetszen. Hiszen ha én maximálisan elégedett vagyok az száz százalék, hogy a jelenlévők sem fognak csalódni. Amúgy meg szeretem atvinni minden áron a saját koncepciómat, mind a műfajt, mind pedig az adott fellépést tekintve.

-Mi a véleményed az általad képviselt irányzat hazai és nemzetközi helyzetéről? Múltja, jelene, jövője?
-Múltja van, csak sajna nem nálunk és ugyanez igaz a jelenére is. Nem látom az emberekben az igényt hogy másfelé nyissanak, Kelet- Magyarországon szinte elképzelhetetlen, hogy minimálos dolgokat játszak. Remélhetőleg azért változik a kép és lassacskán beérjük a nyugati elektronikus zenei kultúrákat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Ezt is ajánljuk

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére