50 Bár, Amitől Eldobod Az Agyad!

A Lonely Planet időről-időre összeválogatja a világban aktuálisan legérdekesebbnek számító kocsmákat

A Lonely Planet Magazin 50 Bars To Blow Your Mind (50 Bár, Amitől Eldobod Az Agyad) kiadványában időről-időre összeválogatja a világban aktuálisan legérdekesebbnek számító kocsmákat, bárokat, pubokat, party helyeket, és egyéb vendéglátó egységeket…

A zseb méretű könyvecske bemutatja a világ 50 legjobb szórakozóhelyét és tökéletes ajándék azok számára, akik szeretnek utazni, és akiket érdekelnek a legkülönlegesebb jellegű helyek a világon, hogy betérjenek akár egy italra, legyen az egy kézműves koktél vagy egy könnyű hűsítő üdítő.

Ezek a bárok színvonalukban aztán tényleg nem nagyon hagynak kívánni valót maguk után. A lista összetételét tekintve többek között olyan szempontokat vesz figyelembe, mint az egyedi légkör, az elhelyezkedés, a kínálat, a programok, a dizájn, a szórakozási és rekreációs lehetőségek, az eszközök, a berendezések, a mókás, vagy csodálatra méltó ötletek és megoldások, a vendégszeretet, a kiszolgálás és még folytathatnám a sort, de az igazi élményeket és a könyvecskében szereplő helyek sikereinek „titkát” természetesen csak az éli át igazán, aki személyesen betér ezekbe a csodás helyekre.

Vegyük hát magukhoz a zsebkönyvet bakancslistaként és fedezzük fel a benne szereplő külföldi és hazai helyszíneket, tapasztaljuk meg az egyedi színvonalú kikapcsolódás nyújtotta előnyöket, hiszen az Élet rövid. Csirió! Egészségünkre! Fenékig! Találkozunk a bárban!

lonelyplanet

Szerzők: Ben Handicott, Kayla Ryan

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Gasztró

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére