2021 júniusában jön a Jurassic World 3!

2018. 02. 25. 14:13 - Kajdi Júlia/filmtekercs
A Jurassic World: 2. része jún.22-től, míg a 3., egyelőre cím nélkül futó alkotás jún.11-én tartja a premierjét... Trailer!

Bár a Jurassic World önmaga is jócskán megosztóra sikeredett, a pénz beszél Hollywood-ban, úgyhogy nem elég, hogy a folytatás már itt kopogtat az ajtón, a széria 3. része is premier dátumot kapott már – írja a HollywoodReporter.

Tíz nap eltéréssel kerül majd a mozikba a Jurassic World második és harmadik része, persze van köztük másik 3 év is. A Jurassic World: Bukott birodalom június 22-től látható, míg a 3., egyelőre cím nélkül futó alkotás június 11-én tartja a premierjét.

A Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével készült első és második filmet Colin Trevorrow és J.A. Bayona rendezték ebben a sorrendben. A harmadik alkotás egyelőre rendező nélkül áll, sőt az sem biztos egyelőre, hogy Pratt és Howard visszatérnek-e a dínós franchise-ba.

Azt viszont már most tudni, hogy a forgatókönyvet Trevorrow és Emily Carmichael írják majd, ahogy azt is, hogy Steven Spielberg executive producerként vesz majd részt a projektben.

Hogy pontosan miről szól majd a film, az hét pecsétes titok…

 

A cikk folytatása ITT!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére