Bejegyzések a február 21st, 2010 napon

  • Rajongó vagy?

    A Facebookon számtalan felesleges alkalmazást használhatunk. Van, amelyik hasznos?

  • Nők Napja a Gödörben

    2010. március 7-én női művészek és civil szervezetek közösen mutatnak példát egy színvonalas program segítségével arra, hogy a Nemzetközi Nőnap több is lehet, mint üres gesztus pár szál virággal. A Gödör Klubban a „Nők Napja – Nem csak nőknek!” elnevezésű fesztivál az első alkalom, hogy a művészek és a civil szféra közösen hívja fel a figyelmet a nők emberi jogaira, és arra, hogy még mindig sok a tennivaló a nemek egyenlősége terén Magyarországon. Az alternatív nőnapi eseményen irodalmi programok, koncertek, kiállítások mellett női jogokkal, illetve a nemek egyenlőségének különböző szakterületeivel foglalkozó civil szervezetekkel is találkozhatnak az érdeklődők szervezeti standok, könyvvásár, műhelyfoglalkozások és kerekasztal-beszélgetés formájában.

  • Balkan Beats berliniesen

    Február 26-án ismét a Balkan Beatsen mulathatunk a Gödör Klubban ezúttal berlini hangulatban. Természetesen nem marad el a házigazda Romano Drom fellépése, és a Balkan Beats alapító DJ Robert Soko sem. Az igazi német hangulatot a berlini Rofront együttes hozza majd a Gödörbe.

  • Ízléses extravagancia

    Véletlenül akadtam rá Karácsonyi Anna munkáira az interneten. Végignéztem a táskáit, és szinte egytől-egyig elfogadtam volna őket, mert mind egyedi, de hordható. A sokoldalú kezdő tervező nem csak fantáziadús táskákat készít, nem áll tőle távol a ruhatervezés, a fotózás, vagy a festés sem. Az egyik általa tervezett válltáskát megnyerheted az Antropos.hu Játék rovatában!

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!
lap tetejére