Bejegyzések a január 12th, 2009 napon

  • Borat újra támad

    Új támadást indít a rekeszizmok ellen Ali G., Borat, azaz Sacha Baron Cohen. Az
    angol komikus ezúttal nem világszerte ismert hősét kelti életre, hanem egy
    francia film amerikai remake-ében tér vissza…

  • Várday Béla online fotókiállítása: Hideg percek

    Várday Béla természetfotós képeit ajánljuk mindazoknak, akik régen láttak havas tájat, és azoknak, akik kiváncsiak a csíkszeredai havasok kopár, néhol gyér erdőkkel borított vonulataira. Az itt kiállított képek szerepeltek, az “100 féle Erdély” óriásfotó kállításon.

  • Szennyezett világunk

    Miközben vasárnap nem lehetett az utcára menni, mert akkora volt a szmog, addig a RTL Klub hiradójának a vezetőhíre, az új médiatörvény tervezete, ami azért érintené – igen, feltételes módban, tehát még nincs ilyen törvény -, mert a közszolgálati műsorok után be kellene fizetniük x összeget erre a célra, mármint ezeknek a támogatására… Igen, ez a feltételes hír kapott óriási szerepet a kereskedelmi csatorna híradójában, nem az, hogy Budapesten 370%-kal nagyobb volt a légszennyezettség az egészségügyi határértéknél.

  • Pannónia Lordja a reggae vitézek élén!

    Mielőtt még valaki tévesen egy szerepjáték egyik fejezetére gondolna a cím alapján, le kell szögezni, hogy a fantasztikumnak vajmi kevés köze van ahhoz a zenei eseményhez, amelyet e cikk hivatott ajánlani, hacsak az nem, hogy minden bizonnyal fantasztikus élményben lehet része a reggae zenét kedvelő közönségnek. Budapest Riddim Band és KRSA január 16.-án a Dürer Kertben.

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!
lap tetejére