Bejegyzések a január 8th, 2005 napon

  • KISS ERZSI / zeneszerző, énekes

    Kiss Erzsi művészetében valódi és fiktív nyelvek ötvöződnek, hidak épülnek ismert és képzeletbeli földrészek között. Végeláthatatlan rögtönzések zenefolyama ez, hangnyomatok, szövegtelen szövegek, szabad asszociációk határozzák meg zenéjük sokféleségét, amely a drum and bass-on át, a sötétebb balladisztikus meséken keresztül a napsugaras sanzonok világáig ér, vagy akár a rockosabb 70-es éveket is idézi. Kiss Erzsi őszintén nyilatkozott nekünk a New York-i fellépéséről és az éneklés szépségéről.

  • RONY BASS / dj

    A 2004-es Master of Music dj verseny győztese, Rony Basst a Budaörsi reptéren megrendezett Master of Music Gála esten, az Airport Aréna Grand Opening Party-n december 11-én hallhattátok, ahol warm up dj-ként lépett a lemezjátszók mögé. Az átélt izgalmakról, a nyereményről, és jövőbeli reményeiről kérdeztük az ifjú nyertest.

  • 36. Magyar Filmszemle

    A 36. Magyar Filmszemle játékfilmes verseny-programjában 21 játékfilmet vetítenek. A verseny-filmek közül tizet a Szemle megrendezése előtt 2004-ben vagy 2005-ben bemutatnak a magyar mozikban, tizenegy alkotást ősbemutatóként láthat a szakma és a közönség. A versenyfilmek mellett három játékfilmet vetítenek az információs szekcióban.

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!
lap tetejére