15 magyar dal, amit ezerszer hallgattunk, mert annyira jó! 2.

Kedvenceink közül a magyar dalokat hallgassuk meg együtt még egyszer, vagy többször... Imádod és hallgatod! VIDEÓK! 2.rész

Biztosan mindenkinek volt olyan dal az életében, amiket egymás után végtelenszer hallgatott meg. Aztán már álmában is csak azt hallotta, és ébredéskor is azt dúdolta. Nekünk is vannak ilyen élményeink. Nem tudjuk elfelejteni ezeket a dalokat, imádjuk őket, ezért most összegyűjtöttük.

Az első részben is a legjobb magyar dalokat szedtük össze ITT! >

A 2. részben kedvenceink közül több régebbi és néhány újabb magyar dalt is hallgassunk meg még egyszer, vagy többször…

 

15 / Essemm a magyar hip-hop élet egyik legegyedibb MC-je és zenésze. Zenéit szinte kivétel nélkül az élet inspirálja és a hallgatók megelégedését táplálja. – írja magáról. 2013-as dalát sokszor meghallgattuk, a zenei alap és a szöveg is megfogott valamiért minket:

 

14 / Már az idejét sem tudjuk mióta rajongunk Maszkura zenéjéért. Könnyen emészthető szövegeihez kiváló dallamok. Minden dala fülbemászó, a legújabb lemezről ezt a DSP-vel közös dalt hallgattuk ezerszer:

 

 

13 / 8 év telt el azóta, hogy a a pécsi születésű énekes, Takáts Eszter megjelentette első albumát, erről az albumról az egyik dalt bármikor meg tudjuk hallgatni, ha a nyárra vágyunk:

 

 

12 / Kistehén több zenéjét is meghallgattuk ezerszer. Nehéz volt kiválasztani melyik kerüljön ide, de ha visszagondolunk, ezt hallgattuk a csapattól először ezerszer:

 

 

11 /  Ha nem jutunk be az egyik teltházas Punnany Massif koncertre, akkor ezzel vigasztaljuk magunkat:

 

 

10 / Ivan & The Parazol dalát ha meghalljuk, rázzuk a lábunk. Tudjuk miért: mert jó. Hallgassuk meg még egyszer:

 

 

9 / Profik, őrültek, szexik, és kiváló zeneszerzők – mondtuk már, ők a Soreii & Poolek. Az első listánkban már szerepeltek, de egy régebbi dalukat is több ezerszer meghallgattuk. Hallgassuk meg újra:

 

 

soripolek

 

8 / Hetekig az Antropos.hu facebook oldalán vasárnap reggeli dalnak Szeder dalát választottuk. Nem lehet megunni:

 

 

7 / Az idők kezdetekor ezt az Anima Sound System dalt hallgattuk ezerszer. Akkor még szép fehér borítós kazettán. Azóta jó pár albumuk megjelent, számos remek dallal, amit ezerszer meghallgattunk, de ezt most még egyszer vegyük elő – szerencsére a youtube klip nem nyúlik meg, ha újra és újra meghallgatjuk:

 

 

6 / Himnusz flash. Perszer, hogy ezerszer meghallgattuk. ‘A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. Kérdés, hogy átérzed-e…’ – minden mondatát be kéne keretezni: ez az AKPH dala:

 

 

5 / A Hiperkarma 2000-ben megjelent lemezén hallható dalért akkor nagyon megőrültünk, bár köze nincs a dnb-hez. Hallgassuk meg még egyszer, vagy kétszer:

 

 

4 / Magashegyi Underground és a Kaukázus zenéi közül is van, amit ezerszer meghallgattunk. De a nagyszerű zeneszerző,  Fodor Máriusz egy másik produkciójának zenéjét hallgattuk talán a legtöbbször, és micsoda véletlen, Kama / Mary Popkids hangja is benne van:

 

 

3 / Még egy duplázás: Dj Bootsie újra a listánkban! Az első albumáról ezt a dalt számtalanszor meghallgattuk. A klip is óriási.

 

 

2 / Minden idők legjobb Quimby zenéjét tuti, hogy ezerszer hallgattuk meg. Ebben az 1999-es dalban Livius hangját hallani leginkább. A klip különlegessége, hogy Antal Nimród rendezte, aki 2003-ban a Kontroll című filmet is.

 

 

1 / Hogy maradhatna ki egy ilyen listából a Kispál és a Borz. Úgy tudtuk elbúcsúztak valamikor a Szigeten, de mégis fellépnek. Szóval nem tudjuk mi van velük. A lényeg, hogy van egy daluk amit Még egyszer meg kell hallgatni, mert annyira jó:

 

 

+1 / Nem tagadhatjuk le, ezt a Belga számot is ezerszer meghallgattuk. Ja és:

NYERJ BELÉPŐT a Máj.9. BeLGA vs Zenekar @ Budapest Park koncertre az Antropos.hu-n ITT! >

 

Kapcsolódó cikkek:
15 magyar dal, amit ezerszer hallgattunk, mert annyira jó! Kedvenceink közül a magyar dalokat hallgassuk meg együtt még egyszer, vagy többször... Imádod és hallgatod! VIDEÓK! 1.rész
Soerii & Poolek történelem (18+) Nézzük és hallgassuk szépen sorban a szuperpáros slágereit, aztán nyerjünk páros jegyet az ápr.11-i koncertre ITT!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére